KezdőlapLencsék ápolása/TanácsokRendelés meneteSzállításSzállítási költségEgészségpénztárÁltalános tudnivalók
GYÁRTÓK
KATEGÓRIÁK
TÍPUSOK
KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK
HÍREINK

 

 

 

 


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
GLS
Posta Pont

U. S. Product Medical Services Kft.

Telefon: 30/346 3286

H-Cs: 9-17 
P: 9-16:30

E-mail: lencsecentrum@upcmail.hu

 

 

Szállítási időről részletesebben: 

GLS

Törzsvásárlói kedvezmény szabályzata:

 

Vásároljon tőlünk megrendelésenként minimum 5000 Ft értékben. 

A 3. és a 6. vásárlás után már a csomagban lesz az ajándékunk, ami egy Solo Care Aqua 90 ml-es kontaktlencse ápolófolyadék.

A 10. vásárlásnál egy Solo Care Aqua 360 ml az ajándék!

A 10. után előröl, kezdődik a számolás.

A megjegyzésbe a "törzsvásárló" szót minden esetben tüntesse fel, mert az ajándékot csak ebben az esetben tudjuk garantálni!

Kemény kontaktlencse kiegészítő vásárlása esetén csak akkor vesszük figyelembe ha fetünteti a megjegyzésbe! 

Fontos, hogy mindig a megrendelőnél megadott nevet veszük figyelembe és a hozzá tartozó várost!
Kérjük azonos néven rendeljen, hogy részt vegyen a törzsvásárlói akciónkban!
Összevonni nem áll módunkban!

A kedvezmény 2013.10.08. utáni vásárlásoktól érvényes! A törzsvásárlói kedvezmény ajándékát a saját rendszerünk szerint számoljuk és első sorban ez a mérvadó! Amennyiben Ön másképp gondolja e-mailben egyeztetés lehetséges!

Más folyadékra nem cserélhető és az értéke nem vonható le kedvezményként! 

 


webáruházWebáruházunkban kizárólag elektronikus úton, a www.kontaktlencsecentrum.hu oldalon vásárolhat. A telefonon vagy e-mail-ben leadott rendeléseket nem áll módunkban teljesíteni. Utólag a szállítási módon nem tudunk változtatni!

 Webáruházunkat felhasználóbarát módon alakítottuk ki, ha azonban mégis valamilyen problémája merülne fel a vásárlással kapcsolatban, akkor kérjük, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.  A kontaktlencsecentrum.hu a megrendelését kizárólag adatai regisztrációja után tudja teljesíteni. Az oldal böngészésére és a tájékozódásra a regisztráció nélkül is lehetőség van. Sikeres megrendelés esetén a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld önnek a megrendelt termékről, amelyben ellenőrizheti az Ön által kiválasztott termékek paramétereit és darabszámát. A visszaigazoló e-mailt minden esetben olvassa el, és ellenőrizze, hogy a helyes adatok szerepelnek-e rajta, mert a hibás rendelésekből adódó pluszköltségek a megrendelőt terhelik. A kontaktlencsecentrum.hu hibájából hibásan küldött termékeket minden esetben kicseréljük. Ennek feltétele a sérülésmentes, bontatlan, hiánytalan csomagolás.  

 

Garancia és visszavásárlás:
 
A kontaktlencsecentrum.hu a termékeire a mindenkori jogszabályokban leírtak szerint vállal garanciát. A megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Amennyiben él az elállás jogával a visszatérítés a szállítási és csomagolási költségre nem vonatkozik!  Először a terméket kell visszajuttatnia nekünk, a vételárat csak ez után tudjuk visszautalni Önnek. A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni. Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és számlával együtt szolgáltatható vissza, ha már felbontotta, akkor nem! 
A megrendelés leadását követően a szerződés, annak teljesítéséig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre telefonon és elektronikus levélben van lehetőség. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződésírásba foglalt szerződésnek minősül. 
Felbontott lencsék esetén mivel nem zárható ki, hogy mechanikai sérülés érte ezért garancia erre nem vonatkozik. További probléma esetén (diszkomfort érzés) keresse fel szemészét vagy kontaktológusát. 

Felelősség nyilatkozat:
 
A vásárló a megrendelésével elismeri, hogy 6 hónapnál nem régebben vett részt kontaktlencse vizsgálaton, és hogy a kiválasztott kontaktlencsét már illesztették neki. A nem megfelelően megválasztott kontaktlencse használatából eredő károkért illetve használatból eredő károkért a kontaktlencsecentrum.hu semmilyen felelősséget nem vállal. A rosszul megválasztott (típus, dioptria, görbület) kontaktlencse használatából eredő károkért a szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal. Ügyfél tisztában van a szolgáltató termékeivel kapcsolatos kezelési és higiéniai követelményekkel. Probléma esetén haladéktalanul szemész szakorvoshoz vagy optometristához fordul. A fentiek elmulasztásából eredő károkért a kontaktlencsecentrum.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

Vásárlásra vonatkozó információk:
A vásárlás menete megegyezik egy szokásos webshopéval. Az oldalon feltűntetett árak tartalmazzák az áfát! Az esetleges elírásokból származó félreértések miatt nem vállalunk felelősséget!
A téves dioptriával megrendelt terméket amennyiben sérülés mentesen (kemény dobozban) juttatják vissza boltunkba és a gyártó cég visszaveszi, abban az esetben ingyenesen kicseréljük a postaköltség felszámolásával.

Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát, olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, esetünkben a rendelésre gyártott kontaktlencse valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben. Olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. (Pl.: kontaktlencse, kontaktlencse-ápolófolyadék, szemcsepp)

Az ilyen termékek visszavétele nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

 


JOGORVOSLAT
Felhasználó/vásárló adatinak nem jogszerű kezelése/felhasználása esetén panasszal élhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.
Telefon: +36 -1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu


U. S. Product Medical Services Kft.

1027 Budapest, Vitéz utca 5-7. fsz. 2

Adószám: 12339633-2-41

Telefon: 0630/346-3286 

H-Cs: 9-17, P: 9-16:30

E-mail: lencsecentrum@upcmail.hu

BELÉPÉS
Belépéshez kérjük adja meg email címét és jelszavát:

E-mail:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó | Regisztrálok
KOSÁR
 

Ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálatunk hívható:

hétfő-csütörtök:
9.00 - 17.00
pénteken:
9.00-16.30

Tel: 0630/346-3286
E-mail: lencsecentrum@upcmail.hu


 Legyen Ön is törzsvásárlónk!

 

Az ajánlat részletei a képre kattintva olvashatók el:

 

1381534_528921737201710_1696808942_n_2.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

psm_logo_small2.png
 
 
 
 
 

 

 

 www.arcedula.hu - árösszehasolító oldal